Mein Kampf - Lupta Mea de Adolf Hitler
Autor(i): Adolf Hitler Gen: Beletristica > Biografii Nr. pagini: 492 Nr. lecturări: 54,157 An apariţie: ~1990 Editura: Beladi

Mein Kampf se traduce ca Lupta Mea şi este o lucrare ce conţine atît elemente autobiografice, cât şi de expunere a platformei ideologice a autorului ei – Adolf Hitler şi, ulterior, a Partidului Naţional Muncitoresc German. Mein Kampf a fost scrisă de Hitler în timp ce se afla într-o închisoare din Bavaria. Cartea conţine elemente autobiografice, dar prezintă pe larg vederile lui Hitler despre rasa pură, ura faţă de evrei şi opoziţia faţă de comunism. Mein Kampf este o operă autobiografică, dar și o platformă program a nazismului, mai ales al doilea volum. Se cuprind aici unele „soluții” la problema evreiască. Mein Kampf a reprezentat și încă reprezintă pentru naziștii și neo-naziștii din al Doilea Război Mondial și azi bazele național-socialismului.

Mein Kampf (în română Lupta mea) este o carte scrisă de Adolf Hitler în două volume:

 • Eine Abrechnung (O socoteală), publicată pe 18 iulie 1925
 • Die nationalsozialistische Bewegung (Mișcarea Național-Socialistă), publicată în 1926

Eine Abrechnung este alcătuită din 12, iar Die nationalsozialistische Bewegung este alcătuită din 15 capitole.

49 Comentarii

 1. andrei

  O carte de o valoare inestimabila scrisa de un mare lider.Multumesc ca ati postat-o pe net …. din pacate ea este cenzurata si este foarte rara.

 2. raluca

  as vrea sa cumpar cartea. o pot cumpara de pe site?

 3. catalin

  Adolf Hitler…cel mai puternic om din toata istoria Germaniei,mi-as dori sa intru in posesia acestei carti

 4. alexandru udrea

  Eu am deja ambele volume din lupta mea de adolf hitler sa stiti sunt foarte scumpe

 5. Carmen

  de unde ati achizitionat cartea?

 6. MAX (ss33)

  Adolf Hitler ….un adevarat nationalist al germaniei, am o mare simpatie pentru poporul german.

 7. aici sunt ambele volume in intregime?

 8. Raul Oancea

  Mi-as fi dorit ca oamenii sa-l vada intr-o ipostaza buna,nu trebuie sa uitam ca si el a facut bine tarii lui macar,nu ca hotii astia de la noi,a avut determinarea si ambitia de-a face lucruri ce nici un om n-ar fi in stare,egosimul apare pentru ca intodeauna accentul numai pe evrei se pun,dar ceilalti oameni albi fie ei,comunisti,liberalisti,de ce nu sunt amintiti ,doar evreii.Oricum ar fi evreii,tiganii,negrii vor fi priviti ca inferiori fie din mila fie din ura.

  • Alex

   Mai oameni buni, am trait intotdeauna cu impresia ca Adolf Hitler a fost raul intruchipat. Am o varsta aproape de 40 si in permanenta am vrut sa caut motivele acestor idei care mai mult mi-a fost implementata de diferite regimuri (comunist, iar acum capitalist= americo-evreiesc), decat creeata de mine. Dupa toate cautarile ,pana in momentul de fata am ajuns la concluzia ca el nu a fost atat de rau, politica nu a fost a sa ci a unei natiuni care se saturase in acel moment de mizeriile unor rase de oameni. Lucrez de aproximativ 15 ani in domeniul public cu oamenii si desi initial am crezut ca nu este adevarat ca rasa creeaza un tipar comportamental, vreau sa va zic ca am ajuns la o concluzie contrara ANUMITE RASE DE OAMENI AU UN ANUMIT TIPAR DE COMPORTAMENT. V-am citit cele scrise si sunt de acord cu faptul ca Adolf Hitler a fost o persoana care a avut puterea si patriotismul sa sustina ideea unei natiuni ( desi credeam ca a aplicat-o prea brutal, am ajuns la concluzia ca anumite rase de oameni nu pot fi educate sub nici o forma, persista in aceleasi probleme creeata oriunde s-ar afla) VEZI RROMI.
   De cate ori ati auzit in Romania ca daca ar mai fi trait maresalul Antonescu macar cateva luni, am fi fost o natiune mult mai avansata.
   Parerea mea liber exprimata este ca nazismul a fost de fapt un nationalism german care a propulsat Germania unde se afla astazi, prin curatirea sa , Adolf Hitler a fost productul acestui nationalism si productul problemelor care le-au creeat unele rase umane, iar americanii (evreo-americanii ca asta sunt) nu sunt atat de curati pe cat vor sa arate(vezi problmele creeate in lume)
   P.S.: ASTEPTAM UN NOU LIDER ADEVARAT CARE SA SPUNA PE NUME ADEVARATELE PROBLEME CE SUNT CREEATE DE CATRE ANUMITE RASE UMANE

 9. tudor

  Intradevae,o carte cu o importanta istorica uriasa.multumesc pentru ca sa putut posta pe web

 10. marian

  Eu unul,cateodata ma intreb,de ce au murit 50000 de vieti doar pentru un singur om.de ce ne ura asa de mult?mai bine sar fi sinucis el ca sa scape de aceasta ura,in loc sa ia vietile a atator oameni

 11. elam schvartenberg

  Vrei sa spui ca nu sti ce scrie in talmud sau faci pe inocentul ?
  Cel mai mare genocid lau facut evreii prin sistemul social comunist , la punerea in practica sa exterminat o intreaga patura sociala . Au mai ramas decat iobagii si pupincuristi. Si asta este Romania

 12. Stefan

  lasand la o parte prejudecatile legate de personalitatea lui A.H., este o carte cu sens. merita citita!

 13. DANY

  Istoria omenirii nu se indreapta si nu se trece cu vederea prin ascunderea adevaratei istorii si evenimente sau prin masluirea ei si nici atat prin tendintele ocultiste ale actualelor guverne si oameni politici ce interzic cunoasterea adevaratelor fapte petrecute in trecutul omenirii si trecerea sub tacere a tuturor adevarurilor istorice , iar aceasta carte contine multe adevaruri la care Guvernele nu doreste ca marele public sa aiba acces dintr-un unic motiv, teama ca omenirea ar putea intelege si percepe unele lucruri din filozofia si gandirea fostului lider Nazist ce ar putea deschide noi perspective si noi moduri de perceptie asupra realitatii vietii politice si geopolitice pe planeta cat si multe altele la care in opinia guvernelor omul de rand nu trebuie sa aiba acces iar sa ajunga sa le inteleaga nici atat.O carte de mare valoare , o carte ce merita nu doar citita ci si inteleasa pe deplin ,o carte interzisa la publicare si republicare deja de catre autoritatile actuale in majoritatea tarilor lumii civilizate incalcand astfel drepturile omului inscrise in carta ONU, dreptul al informare , dreptul si accesul la informatie.

  • nicolau radu

   Chiar crezi ca Hitler a scris cartea? I-ai urmarit ascensiunea? Daca chiar ai fi citit cartea ti-ai fi dat seama ca Hitler nu era capabil de o gandire atat de profunda………chiar daca de un cretinism absolut. Cartea prezinta o serie de blocaje, inarvertente si contradictii care, daca este citita cu atentie dovedeste faptul ca a fost scrisa de mai multi oameni, semidocti in majoritate dar cu pretentii de filozofi, sociologi sau politologi. Este in fapt un amalgam de idiotenii adaptate la situatia politica si economica a vremurilor respective. Contra a ce a luptat chipurile Hitler? Impotriva comunismului, frate bun cu national socialismul? Contra finantei evreiesti? Pai, nu cu finanta evreiasca a finantat razboiul? Contra evreilor? Pai el ce era? Ba chiar pe linie materna! Se stie ca bunica lui a fost evreica! Ce a vrut? Lebensraum? Ei nemtii rasa stapanilor iar noi restul lumii sclavii lui? Iar voi il ridicati in slavi!? A luptat impotriva bolsevismului? Dar cine a dus bolsevismul in Rusia? Marx si Engels parca…… Si astia ce au fost? Nu cumva nemti? Nu neg ca Germania este si azi un exemplu in lume in multe privinte, dar ei ca oameni sunt de un cretinism feroce. Cine cunoaste Germania si pe nemti imi da dreptate.

   • zalmoxe

    Adevarul este intotdeauna pe undeva LA mijloc. Daca invingeau ei vedeai filme cu lagarele pe care le infiintase-ra anglo-americanii pentru propria lor populatie de origine Germana sau japoneza. Militar, au fost CEA mai mare forta . Au murit cca . 7-8 soldati aliati pt. Un soldat neamt. Prima bomba atomica a fost detonata de ei in norvegia. LA Hiroshima a fost folosit uraniul de LA nemti. La Dunkeurke puteau distruge armatele franceze si engleze total. Peste 300000 oameni. Hitler nu a fost de accord. A demis 2 generali care ignorau ordinul si voiau sa comita chestia asta. Umanitarism? Nu se stie. Pune mana pe carte si nu fi chiar atat de filoevreu. Oi fi evreu, sa fi sanatos, dar nu cauta sa ne ametesti.

    Si fara ura te rog . Daca ai date pe care crezi ca nu le stim, le transmiti fara patima.

    • Al

     1. Cum concluzionezi ca au fost ‘cea mai mare forta’ ?? Nici pe departe, SUA ar fi putut desfasura un razboi singure impotriva tuturor.
     2. Asta da, trebuie amintit, lagarele n-au fost idee germana, au existat si pentru japonezii din SUA, si de exterminare (prin foame) pentru burii din Africa – inspiratia pentru Hitler.
     3. 7-8 soldati?? Greu de compilat statisticile deoarece sunt si sovietice. Nemtii au insa locul 1 la bravura – o spune Patton. In cazul rusilor bravura e greu de separat de teroare politica. Mai trebuie adaugat ca noi am fost cei mai buni aliati combatanti ai Germaniei (o spune Manstein).
     4. SUA a folosit uraniu din Congoul belgian. Germania nu avea puterea financiara pentru un proiect manhattan. Nu a fost in stare nici macar sa termine un portavion (SUA au lansat 100 !!!).
     5. La Dunkerque greu de crezut ca puteau face ceva blindatele – sunt bune sa rupa fronturi, nu la asedii (vezi de pilda bietele unitati americane din Bastogne ce rezultate au avut, si in fata unor tancuri moderne de final, nu de nivel 1940). Englezii se adunasera acolo pentru imbarcare, nu ca ar fi fost presati si dezorientati. In plus, aveau superioritate aeriana TOTALA in zona (5 minute de baze). Liniile germane de supply practic nu mai existau, se intinsesera pana la disolutie, decizia lui Hitler a fost corecta. Ce generali a demis? poate mi-a scapat mie. Strategic da, el miza pe pacea cu Anglia (vezi cazul Hess) dar chiar sa fi vrut nu ar fi putut face ceva.
     Inca un mit de tabloid.

     In general se ignora DECALAJUL INDUSTRIAL IMENS dintre SUA si restul lumii – dublat in cazul Germaniei (ei bine, da!) de o imbecilitate crasa in domeniul productiei, planificarii si al productivitatii. Si cel putin TRIPLAT apoi de deciziile tactice ABSOLUT IMBECILE, CRETINOIDE SI INFANTILE ale lui Hitler; idem in cazul nostru Antonescu.

     Hitler era incapabil sa inceteze sa gandeasca in termeni de WW 1, sa aiba concepte de ‘suplete tactica’ de pilda. DEFINITIA UNUI IMBECIL ESTE CA ISI IA ILUZIILE DREPT REALITATE – or asta era Hitler, care credea ca norocul poate fi fortat, si care A REFUZAT CU OBSTINATIE orice vizita pe front, incapabil sa se desparta de hartile lui colorate, si de yes-menii cacati la cur ca Jodl sau Keitel. A avut doua ‘reusite’, dar cand evenimentele se precipita, statistic nu e prea mult: Ardenii 40 si Moscova 41 (ordinul de a rezista).
     La intrunirile-monolog generalilor de front, adevarati eroi, nu li se dadeau nici macar scaune, uneori timp de peste 6 ore!! Stalin a avut macar simtul realitatii si isi asculta generalii. A tinut milioane de barbati blocati in industrie doar pentru ca femeia ‘ariana’ sa nu munceasca (a se compara cu Anglia si SUA, unde femeilor nu le cadeau chiloteii daca lucrau in uzine), cand lupta pe 4 fronturi !!!! A avut oare limite imbecilitatea lui ???

     Asa ca, vorba unuia, ‘pune mana pe carte’ :)

     Iti recomand SPEER si MANSTEIN, doi dintre foarte putinii profesionisti ai Reichului, ramasi la decizie. Asta e cel mai interesant, ca se initiase un proces de selectie negativa, se promovau cei mai incompetenti pe criterii politice, in 2-3 generatii sub un regim nazist n-ar fi ramas din ‘calitatea germana’ decat amintirea.

   • george

    traiesc in germania de 4 ani si orice neamt pe care lam intrebat despre hitler,mi se raspunde ca a fost un tradator si a adus numai necazuri si ia lasat cu toate datoriile,care le platesc si in ziua de azi

  • cristy

   vreau sa nu uitati ca reichul de 1000 de ani si HIMMLER au schimbat cursul istoriei

 14. Dorin

  Adolf Hitler a fost cel mai mare OM de pe planeta, NIMENI nu poate si nu va putea vreodata macar sa se apropie de acest rang…el a facut totul pentru tara lui si de la HAOS si criza economica si suprematia jidanilor in acea tara de top mondial, a transformat-o intr-una din cele mai puternice, acolo unde ii este locul…e ceva rau ca a exterminat jidanii si tiganii?NU, pacat ca a facut-o mult prea incet…fac pariu pe orice ca daca ar fi castigat era o lume absolut de vis…va imaginati cum ar fi fost lumea condusa de oameni adevarati precum nemtii,japonezii etc si sa fi disparut scursurile de jidani, tigani si s-ar fi “dresat” si negrii, bestiile de rusi,curvele si tradatorii de romani si alte natii care au in sange spurcaciunea?Nu stiu voi, dar as da orice sa ma fi nascut si sa fi trait acele vremuri si as fi fost cel mai fericit om posibil sa-l am pe Hitler drept conducator…pacat ca traim intr-o lume de kkt, banii conduc lumea(exacyt planul jidanilor,mai ales acum cu”criza)…eh, poate vom avea noroc cu al 3-lea razboi mondial si sa castige cine trebuie, nu jegurile…

  • nicolau radu

   Cat esti de dobitoc! Daca ar fi castigat tu nu te mai nasteai mai retardatule, pentru ca si noi romanii eram considerati tot o specie de suboameni……. Citesc si recitesc ce ai scris! Nu-mi revin! Nu am crezut ca inca mai exista asemenea dobitoci pe pamantul asta……. Mai boule, nu stiai ca rahatul de Hitler avea sange de evreu? Mai pune mana pe carti in loc de sticla si poate vei afla ca arienii nu sant altceva decat tot o specie de tigani si sunt plecati tot din India. Si daca nu ai fi un oligofren patentat ai stii ca efortul de razboi german a fost finantat tot de evrei. Dar tu nu ai de unde sa stii. Stand cu degetele infipte in fund nu ai avut de unde sa aflii ca pana si Krupp a avut descendenta semita. Daca romanii ar fi fost mai receptivi la exemplul evreiesc poate ca acum am fi fost o putere mondiala precum Israelul, care reuseste sa dezbine si sa rupa pe genunchi toate statele arabe din peninsula. Ce rau au facut lumii evreii mai rahat cu ochi? Ce le reprosezi dobitocule? Ca sunt inteligenti? Ca stiu sa faca afaceri? Ca au comertul in sange? Mai fraiere, toata istoria europei de vest este marcata de evrei! Evreii au finantat cruciade, au ridicat si coborat regi si regate! Si cu rusii ce ai? Le cunosti istoria? Le cunosti cultura? Stii macar pe harta unde se afla? Habar nu ai de nimic! Ai fi vrut sa fii condus de un neam fanatic precum japonezii? Stii macar ce vorbesti? Stii cum erau priviti europenii de niponi? Spuneau de noi ca suntem animale de povara ce ar trebui sa fie hranite cu paie! Tu sunt sigur ca le dai dreptate……….doar esti bou! Mai rahat cu ochi, niponii erau inca in feudalism cand s-a terminat razboiul! inca erau separati in caste si cei bogati erau deserviti de sclavi. Dar astfel de informatii nu se obtin cu seringa in vena, ce-i drept! Imi faci scarba! Si te asigur ca faci scarba oricarui om normal. NU MAI INCERCA SA PARI DESTEPT! NU ESTI CREDIBIL!

   • zalmoxe

    Eroare, ne considerau de acelasi sange cu ei. Cand pui mana pe carte nu fa cornete din file.

   • Al

    KOL HAKAVOD !

    Aveti mare dreptate, contributia evreilor la progres este imensa. Asta pentru ca intotdeauna au mizat totul pe educatie: copiii trebuie sa invete chiar daca parintii sunt in zdrente. Din pacate la noi romanii este invers – prea multa lectura e periculoasa, duce la dureri de cap si chiar nebunie.
    Mai e nevoie sa amintesc aportul lor pentru CAUZA ROMANIEI ? Poate chiar primul martir al ideii nationale: pictorul Rosenthal (a preferat sa moara torturat decat sa tradeze). Nu cunosc definiri mai ‘adevarate’ (adica functionale) ale ‘esentei romanismului’ (daca o fi existand asa ceva) decat cele din critica lui Steinhardt. Acesta da si cel mai bun manual de teologie ortodoxa practica din cate cunosc – e o carte de nivel mondial cred (mai trebuie spus ca tatal sau a fost decorat la Marasesti). Cea mai frumoasa poveste de dragoste romaneasca? – desigur Accidentul lui Sebastian (unii vor obiecta: Nunta in cer – dar parca la dragoste nu merge tragicul, trebuie happy-end). Mai am destule exemple.

    Pe de alta parte trebuie sa recunoasteti ca istoria oficiala este sever cenzurata in anumite aspecte. A o contesta inseamna puscarie curata – potrivit legii !! Sa nu mai vorbim de TEROAREA ACADEMICA – un concept tot mai actual, din pacate. Exemple? Deportarea din Transnistria – e interzis sa se aminteasca ce a determinat-o. Dictatul diplomatic si santajul relativ la dreptul la cetatenie. Finantarea secreta a comunistilor romani de catre mari industriasi evrei (povestea cu ‘sa balanseze legionarii’ e o gluma … proasta). Aportul decisiv al Romaniei (legatia elvetiana) la recunoasterea Holocaustului de catre SUA. Sa mai amintesc de Programul Morgenthau – PUBLICAT in ziare ??? un eveniment ascuns cu grija prin ‘scoaterea la inaintare’ a perfect inutilului pact de la Ialta. Sa mai amintesc de Trotsky ? – adevaratul actor al revolutiei bolsevice (ca de ideologi nu duceau lipsa): cine l-a finantat in SUA, unde s-au pregatit sutele lui de combatanti, cine a contramandat arestarea lor si le-a dat cale libera? Cum e posibil ca armata americana sa debarce in Ukraina impreuna cu armatele contrarevolutionare franceza si engleza, dar cu ordinul precis de a le impiedica sa obtina progrese? O comparatie etica intre Antonescu si Ariel Sharon? (cine ar indrazni?). Mai am destule exemple.

    Pentru DORIN: Orice rasism e o imbecilitate si neaga umanitatea (care in definitiv se rezuma la: ‘vor fi fiind genele importante dar educatia are un rol imens – in cazul oamenilor chiar de 99%; in cazul animalelor da, acolo e invers’ – aviz amatorilor).
    Acum cativa ani a aparut o carte,academica, despre lobbyul evreiesc din America – autorul nu-i simpatiza pe evrei. Statistic, marea majoritate a evreilor americani voteaza democratii (care sunt IMPOTRIVA COLONIILOR ILEGALE, si IMPOTRIVA POLITICII DE MANA FORTE A ISRAELULUI). O minoritate doar se face ‘vinovata’ de influenta politica, de ce? PENTRU CA MUNCESC PE RUPTE – miliarde de mailuri si scrisori, congrese, rezolutii, poate si mita, intr-un cuvant PRESIUNE. Islamistii sunt mai numerosi in SUA si ar avea si bani daca ar cere (numai sauditii au plasamente de vreo 800 de milarde) – insa ei NU FAC NIMIC.
    Al doilea lobby este cel polonez!! Ai auzit de vreunul romanesc ??? DE CE? VEZI MAI SUS :)

  • Giumanca Andrei

   Sincer Germanii spun asta cu un gol in suflet deoarece nu ar fi bine vazuti in lume incurajand ideeile naziste. Istoria se poate repeta in orice moment al vietii deoarece “Pacea eterna nu va dainuii pana cand ultimul om il va distruge pe penultimul”

  • BUBI

   dorine , DACA-TI PLACE CARTEA DU-TE DUPA EL

 15. taranurban

  Tata Adolf a facut ce a fost necesar pentru Germania. Acum ar trebui inca zece ca el sa curete ”gunoiul uman,, de pe glob.

 16. ana

  Daca o vreti descarcati-o chiar de pe accest site (parte stanga, sus, inainte de rezumat) si scoateti-o pe inprimanta sau cumarati-o tot de pe accest site, (in partea dreapta, sus, langa ” Descarca Cartea-MAIN KAMPF)

 17. donitz

  Nicolau asta,care de fapt este un stein sau berg,se ataca , dar nu are argumente si dovezi concrete.Amesteca originea lui Adolf cu cea a lui Engels,aduce si rusii pe tapet,ptu tuptttupt tru tpt,se agita,se trage singur de perciuni,vede drogati ,betivi si alte fantome anti jidanesti.Du -te nasosule si da-te cu capul de zid mai tare ,si-asa nu-ti foloseste la nimic.Hitler a fost cel mai destept conducator din toate timpurile,si cel mai patriot.In locul vostru mi -as cauta un loc pe alta planeta caci altul ii va lua locul in curand .Drum bun!

 18. ARIANU`

  NICOLAU si AL sunt acelasi perciunat imputit ,se vede din ura si violenta afisata.Avem inca o data o mostra de comportament specific raselor colorate:ostilitate,tupeu,violenta.Cu asemenea calitati ati facut averile cu care te lauzi,spurcatule ,calcand in picioare bunul simt si toleranta majoritatilor.MAREA CURATENIE o sa vina in curand,sper ca a doua oara cu mai mult succes.

  • Al

   Sunt roman get-beget si ma mandresc cu asta – iar daca as fi evreu m-as simti idem (asta pentru ca in pofida multor probleme istorice si proaste habitus-uri, o natiune are suficiente filoane de excelenta, altfel n-ar fi rezistat). Bunicul meu a luptat contra sovieticilor si a primit o decoratie pentru o actiune individuala.
   Daca ai fi avut mai mult de doi neuroni ai fi observat ca ii aduc lui Nicolau contraargumente pertinente dar la rasismul jegos pe care-l afisezi desigur schizofrenia e un mod de viata pentru tine, asa ca nu poti remarca asta. In caz ca n-ai aflat natiuni ‘colorate’ (asa cum cretinoid te ‘exprimezi’) sunt mult inaintea noastra (recent Brazilia, Mexic, de asiatici nu mai vorbesc). Oare pe ei de ce i-o fi iertat marea finanta? O intrebare retorica desigur, nu ca ai avea tu posibilitatea de a dezvolta tematici cu mai mult de doua notiuni :))
   Am intalnit prin viata destui ca tine, niste basinosi fara vreo profesie anume, si plini de frustrari. Dintre voi se aleg istericii si lasii, ca rangul de trepadus de partid ar fi prea inalt. Sunteti incapabili de nuante sau de lucruri prea complexe, asa ca aveti nevoie ca de aer de notiuni simple, bipolare si mai ales de idoli pe care sa-i adulati. E semnificativ faptul ca nu esti in stare sa raspunzi nici macar la un singur argument din cele invocate de mine – esti condamnat sa repeti niste biete lozinci.

 19. stefan cel mare

  evreii se considerau poporul ales,germanii de asemenea se considerau rasa superioara,in mandria lor au ajuns de multe ori in pragul nebuniei,poporul roman se lauda in smerenia lui hristos,asa ca daca va fi sa dispara omenirea de pe pamant,romanii vor fi ultimii care vor disparea.

 20. MY LIFE

  Am observat ca toti si-au exprimat parerea dpdv al originii. ok . E de inteles sa tragi focul la oala TA, dar de ce trebuie sa-l STINGI PE AL VECINULUI??????? NU CREZI CA VA VENI PESTE TINE SA SE INCALZEASCA????????? NICOLAU si AL sinteti niste oameni “inteligenti” dupa modul de abordare a “DIALOGULUI”. Apropo de INTELIGENTA, de ce a trebuit sa finantati voi toate razboaiele de ocupatie si cotropire si sa dominati toate pietele financiare dar nu sinteti in stare sa instaurati pacea la voi in tara???????sa-ti spun eu de ce. pentru ca D-ZEU a fost de acord sa aveti ce ati vrut voi sa aveti dar la schimb cu LINISTE CU PACE SI CU FERICIRE pe care voi tot vreti sa o cumparati, dar ati uitat, sau nu aveti driver(n.r. neuroni) pentru a constientiza ca nu exista inca bani pe pamint pentru a putea fi cumparate;cred ca din lipsa de magazine???!!! Asa ca e posibil sa le infiintati si pe astea!!!!!Problema e cu marfa.Asa ca ce parere aveti despre CLUBUL BILDERBERG??????????

 21. MY LIFE

  cineva a spus si chiar e scris ca BANII SINT OCHII DRACULUI….. DECI VOI SINTETI??????????????………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Dana

  Hahahahahahaha, ma copii eu zic sa va faceti un fan club “we <3 Adolf" ca nu va duce capu prea mult..

 23. laurentiu

  Sunt din cluj si as vrea sa citesc cartea mein kampf.ati putea sa ma ajutati sa imi ziceti de la ce magazin pot sa o cumpar??

 24. Von Manstein

  HEIL HITLER,
  De castiga herr Hitler razboiul lumea era mult mai buna dtpdv astazi,din pacate au castigat jidanii datorita tradarii,necredintei in victoria finala si lipsei de vointa a unor elemente degenerate de 2 lei…precum zdrentele de romani…14/88

 25. ana

  in ce an a aparut cartea si ce editura e ?

 26. Alex

  a…….si inca ceva……. considerati ca in 1945 binele a invins raul???????????????? ha ha ha, va rog sa vizionati documentarele ZEISTGHET toate episoadele dupa care mai vb.
  e ceva care nu poate fi pierdut

 27. io

  Credeam că dai şi tu un exemplu ca lumea, băi, Alex, dar dacă ai pomenit de rahatul ăla de Zeitgeist (apropo’ – aşa se scrie, nu prostia pe care ai scris-o tu!!!), e clar!
  Ăla a fost şi este cel mai idiot documentar pe care l-am văzut vreodată. Nici nu poate fi numit documentar măcar.
  cât priveşte Hitler…. era un dement, un descentrat. mare cretin!
  bine că a scăpat lumea de un scelerat!
  păcat că unii îl elogiază…
  v-aţi tâmpit, pe bune!

 28. ARDELEANU

  Acest OM care era atat de hulit de multi (interesati sa mentina monopolul puterii banului) aveo o biblioteca de 16.000 (da ati citi bine sasesprezece mii volume!). Individul care alimenteaza ideea ca Hitler era un nimeni cred ca nu mai are de comentat nimic!

 29. Tudor

  Doamne Dumnezeule,multi tampiti pot sa mai scrie aici!Ca sa il faci pe un smintit nenorocit si diabolic ca Hitler “cel mai mare om de pe planeta” si sa-ti doresti sa te fi nascut si sa fi trait in acele vremuri cu un astfel de dement drept conducator,cum face un tembel ca Dorin si toti idiotii astia care isi iau nume de potentati nazisti(Doenitz,Manstein),inseamna sa fii de o prostie si o nemernicie crunta!Puneti mana si cititi ISTORIE ADEVARATA nu “Zeitgeist” si alte documentare din astea cretine care cine stie cu ce interese oculte sunt facute si o sa va dati seama ca individul asta(ca “om” e prea mult sa i se spuna) a fost un monstru care a impins intreaga umanitate la un ocean de sange si lacrimi.Si voi,retarfatilor va doriti sa mai vina unul ca el si sa mai declanseze un razboi pe care sa-l castige??Mi-e rusine ca sunt contemporan cu astfel de oameni si ca romani(sau cel putin unii care se dau drept romani) au tupeul sa-si faca neamul unul de “tradatori” si “zdrente” cand,de fapt,ROMANII SI-AU SALVAT TARA,macar in parte,atunci cand au intors armele impotriva Germaniie naziste a dementului de Hitler.
  Si,ca sa dau un exemplu de cata istorie citita dupa ureche stiu specimene dintr-astea care,culmea,ii indeamna pe altii sa puie mana pe carte:cica “germanii au fost militar cea mai mare forta,au murit 7-8 soldati aliati pentru un soldat german,prima bomba atomica a fost detonata de germani in Norvegia,etc.”NUMAI TAMPENII!Asa de mare forta militara au fost germanii ca armata lor aia de o crede multa lume super motorizata isi facea o mare parte din transporturi cu carute trase de cai,asta in timp ce armatele americana si britanica erau COMPLET MECANIZATE si le ajungea cat sa-i doteze si pe rusi cu o gramada de camioane si alte vehicule.De,fapt,daca ii socotim pe Aliatii occidentali proportia e inversa,ba chiar mai mare in defavoarea germanilor,adica acestia au pierdut peste 8 soldati pentru un soldat Aliat.Si englezii si americanii au pierdut doar circa 400 de mii de soldati fiecare in al doilea razboi mondial(inclusiv pe frontul impotriva japonezilor),fata de nemti care au pierdut milioane.Iar prima bomba atomica a fost cea detonata de americani in iulie 1945.Germanii NU AU DETONAT NICI O BOMBA ATOMICA NICIODATA.Pur si simplu nu au fost vreodata suficient de avansati incat sa produca o asemenea bomba.Daca au detonat-o in Norvegia ce ii impiedica sa o detoneze si deasupra Angliei,Americii sau Uniunii Sovietice??Nimic!!Daca nu au facut-o e pentru ca NU AVEAU O ASTFEL DE BOMBA!!Slava Domnului pentru omenire ca nu au avut-o in mainile unui nebun ca Hitler!

 30. Tudor

  A,si inca ceva:de ce oare toti cei care se opun unor aiureli debitate la foc automat de niste neo-nazisti mititei sunt taxati imediat drept “evrei” si “perciunati”??E clar ca asta arata ura bolnava pe care acesti indivizi o au fata de niste oameni care NU LE-AU FACUT NIMIC!Nu sunt vreun admirator infocat al evreilor,ii consider un popor ca toate celelalte,cu bunele si cu relele lor(sa nu uitam ca au produs totusi cartea de capatai a omenirii-Biblia!),dar atata ura la adresa lor ma umple de greata!Toti astia care nu mai puteti sa-l admirati pe Hitler va urez sa traiti macar un minut groaza si disperarea traite de toti cei care au murit in lagarele de gazare sau si-au vazut rudele si apropiatii murind acolo.Si acei oameni NU ERAU DOAR EVREI,departe de asta.
  Cat despre aceasta carte ar trebui citita,dar numai CA SA INTELEGI RAUL SI SA POTI SA-L COMBATI DUPA ACEEA.Altfel,e o carte foarte periculoasa care poate picura destula otrava in mintile unora ca cei care il ridica aici in slavi pe Hitler,minti bolnave sau complet nepregatite sa inteleaga raul pe care-l poate produce aceasta carte si ideile criminale din ea!Bineinteles ca cei care o publica nu pot fi acuzati de prostiile pe care le proclama cei care o citesc si ajung sa-l admire pe Hitler,dar ea ar trebui(cat de mult posibil) sa nu fie lasata la indemana oricui,ci sa fie citita doar de cei care au o educatie solida si o pregatire stiintifica(istorica) reala,altfel poate produce bazaconii oribile de genul unora care apar in anumite comentarii de aici.

Exprimaţi-vă părerea !